A per l’última de la temporada!

poster_abs_jun_nat_2017L’equip absolut i júnior de natació afronta a partir de demà el Campionat d’Espanya d’aquestes respectives categories. Els esportistes entrenats per Jordi Jou i Oriol Plans han estat entrenant tota la temporada per arribar al nacional d’estiu en el millor estat de forma de tot l’any i batre les millors marques personals. Molts nedadors perseguiran les medalles i altres cercaran la classificació a la final per lluir-se entre les millors figures nacionals.

Un total de 27 andreuencs i andreuenques es tiraran a l’aigua amb la il·lusió d’acostar-se una mica més als seus somnis, fent realitat els objectius que tant han cercat a base de disciplina, constància i passió per la natació.

Gairebé tots els nedadors estan inscrits en una gran quantitat de proves, el que multiplica les opcions per batre els propis registres i sentir-se més còmodes a l’aigua. Encara que sigui un campionat llarg (cinc dies de 9.30h a 12.30h i de 17.30h a 19.30h), els representants del CNSA faran front al cansament amb la motivació que tant els caracteritza.

El campionat, que ofereix un programa diferent de les altres edicions, se celebrarà a les instal·lacions del Club Natació Terrassa amb el format convencional: durant els matins es disputaran les eliminatòries i a les tardes les finals.

Els nostres estan preparats per rematar aquesta excel·lent temporada. L’afició del Club Natació Sant Andreu estarà al costat d’aquest equipàs de campions. A tope cracks!