Rècord d’Espanya del relleu de Gonzàlez

Foto: Josep Arnau/ Atelier Photo
Foto: Josep Arnau/ Atelier Photo

Marta Gonzàlez ha estat una de les integrants del relleu olímpic 4×100 lliures que ha batut el rècord d’Espanya amb uns excel·lents 3:40.46 (anterior 3:40.64). L’equip espanyol, format per Fatima Gallardo, Patricia Castro, Melanie Costa i la mateixa Gonzàlez, ha finalitzat en tretzena posició als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Gonzàlez, però, ha estat la més ràpida trencant la barrera dels 55 segons, aturant el cronòmetre en 54.98.

Aquesta ha estat una extraordinària oportunitat per l’andreuenca, tot i no accedir a aquesta exigent final. Gonzàlez explicava que “tenint en compte les rivals, era un repte molt complicat, ja que competien al costat de les millors potències mundials”. Tanmateix el quartet espanyol ha assolit l’objectiu de rebaixar el rècord estatal i pujar un esglaó en el rànquing mundial.

La velocista del Club Natació Sant Andreu ha confessat com se sent pel fet de viure el somni olímpic: “Sóc una privilegiada per estar aquí i això marcarà la meva carrera esportiva. A part, aconseguir-ho en una prova col·lectiva encara ha sumat més motivació a la preparació. Estic molt contenta”

La “Crivi“, tal com l’anomenen els seus companys, ja ha fet els deures de la temporada. Un treball que li servirà de cara al futur; puix que amb 21 anys aquesta nedadora encara té molts reptes per conquerir i molts Jocs Olímpics per gaudir.

Deixa un comentari