Rècord d’Espanya de Vall!

Sin títuloLa nedadora Jèssica Vall no n’ha tingut prou aquest matí rebaixant la mínima pel Mundial de Budapest, i per això aquesta tarda ha batut el rècord d’Espanya en 100 braça, deixant-lo en uns espectaculars 1:06.44 i alhora rebaixant la mínima de la tarda per anar al Campionat del Món que es disputarà a Budapest al pròxim mes de juliol. Ha estat un fet inoblidable i la nostra Jèssica ens ha tornat a regalar una sorpresa difícil d’assimilar, doncs ha tornat a fer història oferint-nos una altra lliçó de “res és impossible”.

El campionat d’Espanya Open de Primavera no podia començar millor per al Club Natació Sant Andreu, ja que, a part de l’excepcional actuació de Vall, s’han assolit cinc medalles més en la primera sessió de finals.

Àfrica Zamorano ha impressionat amb la seva actuació en 200 esquena, doncs amb 2:10.50 s’ha proclamat campiona d’Espanya i ha tret gairebé mitja piscina a les seves rivals. En la mateixa prova ha estat espectacular Jan Giralt, doncs ha plantat cara als rivals sorprenent amb un crono de 2:02.22 i guanyant un bronze més que merescut.

Un dels instants més emocionants de la jornada a la piscina de Pontevedra ha estat en els 50 lliures femení, quan Lidon Muñoz s’ha proclamat subcampiona nacional (25.67) i Marta González s’ha endut el bronze (25.77) en una de les proves més competitives i més ajustades del campionat.

Mario Navea ja és una consolidació entre els millors nedadors espanyols i avui ho ha tornat a demostrar: el nedador andreuenc s’ha proclamat subcampió d’Espanya en 100 braça aturant el cronòmetre en uns excel·lents 1:02.54. I de la mateixa manera ho ha demostrat el jove nedador Albert Escrits en la llarga prova dels 1500, que amb 15:13.89 també s’ha endut el bronze.

Però aquestes no han estat les úniques excel·lents actuacions d’aquest campionat d’Espanya. La Sandra Garcia ha arribat sisena en 100 braça amb uns bons 1:11.20, igual que la Judit Navarro en 800 lliures (8:44.51) i el Marc Calzada ha estat setè en 200 papallona (2:03.43).

Els nedadors i nedadores de Jordi Jou han començat sorprenent a tothom en el nacional, però encara queden molts reptes per assumir doncs tres jornades són les que queden en aquest emocionant campionat. El CNSA continuarà al costat de cada un dels esportistes per donar el màxim ànim des del Fabra. A tope cracks!