Lidon Muñoz campioníssima d’Espanya

Lidón (1)La segona jornada del Campionat d’Espanya Absolut Open de Primavera no ha deixat indiferent als seguidors de la selecció andreuenca, ja que els esportistes del CNSA han estat al capdamunt de gairebé totes les finals lluint unes actuacions excepcionals.

Una de les millors ha estat la crolista Lidon Muñoz que, després d’haver-se endut l’argent en els 50 lliures, avui ha assolit l’or en 200. Ha registrat un cronòmetre de 2:00.19 (tot i que aquest matí ha estat més ràpida amb 1:59.99) i ha tret més d’un segon a les seves rivals destacant la seva tècnica i tàctica infal·libles. A la mateixa prova, la jove esportista de llarga distància Judith Navarro, ha lluitat entre les millors, sent vuitena amb uns bons 2:05.27.

D’altra banda, en 400 estils l’Africa Zamorano s’ha quedat a les portes del podi sent quarta amb 4:44.93, igual que Ahmed Mathlouthi a la mateixa prova amb 4:21.57. L’Arnau Rovira en 200 lliures també s’ha endut la medalla de xocolata, a només una dècima del bronze amb 1:51.21 i Mathlouthi ha estat setè (1:51.76). I la joveníssima Alba Guillamon ha arribat sisena en 100 papallona acostant-se al seu millor registre i donant guerra a les nedadores absolutes (1:02.12).

D’aquesta manera, amb 7 finals A, 8 finals B i 2 finals C, els nedadors de Jordi Jou tanquen la segona jornada del Campionat d’Espanya Open que s’està celebrant a Pontevedra. Demà continuaran amb la mateixa energies i encara més ganes de seguir conquistant somnis i demostrar tot el que han entrenat.

Endavant!