Rebem el Trofeu Alejandro Lopez

IMG_0613
Judith Navarro i Eva Centeno

Dissabte tindrà lloc el primer Trofeu del Circuit Català de Natació, un paquet de competicions organitzades per la Federació Catalana de Natació, la Diputació de Barcelona i el Club que és seu en cada ocasió. L’estrena serà al CEM Sant Andreu – La Sagrera amb motiu del Trofeu Alejandro Lopez.

L’esdeveniment durarà tot el dia dividit en dues sessions, començant la competició a les 9.30h i a les 16.30h. El format del circuit serà a contrarellotge excepte les proves de 50 que es duran a terme les eliminatòries a la sessió matinal  i les finals a la tarda.

El Trofeu Alejandro Lopez és el primer test seriós de la temporada per a la majoria de nedadors i nedadores d’arreu de Catalunya i d’Espanya. Acudirà, recent tornat d’Andorra, el primer equip del Club Natació Sant Andreu dirigit per Jordi Jou amb grans figures com Àfrica Zamorano o Jessica Vall. També hi participaran estrelles a nivell nacional com Lidon Muñoz, Hector Ruiz o Erika Villaecija. Alguns dels components de la selecció espanyola com són Mireia Belmonte o el local Juanmi Rando no hi podran assistir ja que es troben concentrats a Sierra Nevada durant tot el mes de novembre.

IMG_0542
Marc Calzada

Serà una gran oportunitat per veure com els esportistes han treballat durant la pretemporada. La setmana següent disputaran un altre circuit Català, en aquesta ocasió a Manresa, i d’aquí tres setmanes ja estaran a Gijón competint al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern. Us esperem a tots dissabte al CEM Sant Andreu – La Sagrera!

Descarrega’t el llistat de nedadors definitiu

Descarrega’t el timing 

 

 

 

 

Deixa un comentari