Àfrica Zamorano a l’europeu absolut i Juanmi Rando i Jessica Vall a la Swim Cup

IMG_7712Els tres nedadors internacionals del Club Natació Sant Andreu

, l’Àfrica Zamorano, el Juanmi Rando i la Jessica Vall, tenen objectius ambiciosos pel final d’any.

La jove Zamorano ha estat convocada per participar al Campionat d’Europa en piscina de 25. El Campionat es celebrarà a Netanya, Israel, del 2 al 6 de setembre. Zamorano nedarà tres proves: 200 esquena i 200 i 400 estils. Serà una bona oportunitat perquè l’”Afri” debuti amb les millors figures europees del moment i agafi experiència en aquest tipus de competicions.

IMG_8021D’altra banda, Jessica Vall i Juanmi Rando han estat seleccionats per la Federació Espanyola de Natació per disputar la Swim Cup que es celebrarà a Amsterdam una setmana més tard, del 10 al 13 de desembre. Aquesta competició és la primera de la temporada en piscina de 50 metres ja que el primer cicle és en curta (25m).  Vall participarà als 50, 100 i 200 braça i Rando als 50 i 100 esquena i augmentarà el repertori amb els 50 papallona i 100 lliures. Els dos nedadors del Club Natació Sant Andreu viatjaran a Amsterdam amb tot l’equip nacional i acompanyats del tècnic andreuenc Jordi Jou.

Pels tres nedadors serà una bona manera d’entrar en competició i aventurar-se encara més en aquesta temporada tant exigent.

IMG_7611

Deixa un comentari