Quatre equips catalans a semifinals de la Copa de la Reina

 

La primera jornada de la Copa de la Reina ha estat tan intensa com tothom s’esperava. La sessió ha estat  dividia en
quatre partits seguits carregats d’emoció. L’afició s’ha llençat a la piscina des del primer moment i la instal·lació Pere Serrat ha gaudit d’un públic involucrat amb tots els equips, especialment amb el Sant Andreu.

La grada, plena de gom a gom, ha pogut visualitzar com l’imperi sabadellenc s’imposava al Mediterrani a l’inici de la tarda amb un fascinant 15-2. També han observat la lluita intensa i el gran esforç del C.N. Mataró que ha estat recomençat. Les del Maresme s’han imposat al final al C.W. Dos Hermans amb 9-13.

Però, ja passada mitja tarda el C.N. Madrid Moscardó i el C.N. Rubí s’han tirat a l’aigua convençuts de guanyar al rival ja que mantenen un nivell semblant. Però han estat les catalanes en aquesta ocasió les que han estat més precises i directes. El col·lectiu de Rubí ha estat el tercer semi finalista classificat per la gran guerra que es viurà demà a les instal·lacions de Fabra amb 10-12.

Però la piscina del Sant Andreu ha vibrat quan l’equip local s’ha llençat. El Terrassa, però, és un col·lectiu potent. Les egarenques han explotat les seves capacitats al inici del partit i després això ha repercutit en el joc. Ha estat després del primer quart quan les locals han posat una marxa més per destacar en el marcador.  Entre lluites i esforços, han acabat amb un bon 12-8.

Així doncs, demà a les 17.00 disputarà el C.N. Sabadell Astralpool contra el C.N. Mataró la Sirena i a les 18.45 el C.N. Sant Andreu contra el C.N. Rubí

IMG_4236

 

Deixa un comentari