Arnau Honrubia s’ha proclamat subcampió d’Espanya

Arnau Honrubia
Arnau Honrubia

Els  quatre nedadors del Sant Andreu convocats per disputar el campionat  nacional de llarga distància han exhibit unes actuacions excel·lents. La competició que s’ha celebrat a les instal·lacions de Can Llong, a Sabadell, ha comptat amb els millors nedadors del país d’aquesta especialitat, però tot i així, els andreuencs han afrontat amb ambició el repte.

Jordi Bosch i Arnau Honrubia han estat al capdamunt de la classificació masculina per clubs després d’haver rebaixat les millors marques personals corresponents. Els 33’33 d’Honrubia als 3000 metres l’han conduit al segon escaló del pòdium, mereixent-se la plata en la categoria infantil.

Bosch ha tocat la placa en quarta posició a nivell absolut  rebaixat el seu  temps fins uns bons 56’58 als 5000. L’altra nedadora de l’equip absolut, Núria Ciuró ha escarxat la barrera de l’hora deixant en uns magnífics 59’33 la seva millor marca personal. Paula González, de categoria infantil ha estat vuitena amb 38’03 després de recuperar-se d’una malaltia que l’ha absentat dels entrenaments durant uns dies.Així doncs cal felicitar els valents de la llarga distancia. Els llargs entrenaments viscuts i  el gran volum de quilometratge acumulat ha tingut una encoratjadora recomença.

 

Jordi Bosch i Núria Ciuró
Jordi Bosch i Núria Ciuró
Arnau Honrubia i Paula Gonzàlez
Arnau Honrubia i Paula Gonzàlez

Deixa un comentari