Peaty i Hosszú campions del Trofeu Ciutat de Barcelona

Adam Peaty / Foto: Atelier Photo
Adam Peaty / Foto: Atelier Photo

La segona sessió del Gran Premi Internacional de Natació Ciutat de Barcelona ha estat una altra vibrant espectacle protagonitzat per les millors figures del món, en la que han destacat els dos guanyadors d’aquesta 37a edició. L’hongaresa Katinka Hosszú ha revalidat el títol (campiona al 2015) per l’espectacular actuació en els 400 estils disputats ahir. Hosszú va imposar-se amb uns impressionants 4:30.75 que li permeten aixecar l’àmfora d’enguany. El britànic Adam Peaty se l’endú després de convertir-se en una bala aquesta tarda als 50 braça. Amb 26.68, a part d’aconseguir la segona millor marca de l’any -la primera la posseïx ell mateix amb 26.66-, ha destrossat el rècord del Circuit Mare Nostrum (anterior 26.89).

La sueca Sarah Sjostrom ha tornat a destacar a la piscina Pere Serrat pels dos ors assolits en només quinze minuts. La recordista mundial en 50 i 100 papallona s’ha imposat a la prova de velocitat, en la qual ha igualat el rècord Mare Nostrum (25.27). Un quart d’hora més tard ha tornat a demostrar el seu excel·lent estat de forma als 100 lliures dominant la final i aturant el cronòmetre en 53.92.

D’altra banda, l’ucrainès Andriy Govorov ha volat als 50 lliures i s’ha fet amb el rècord del Trofeu Ciutat de Barcelona amb 21.61 (anterior 21.73). I la ronda de rècords l’ha tancat el britànic James Guy lluitant braç a braç als 200 lliures amb el campió olímpic Chad Le Clos. L’arribada s’ha decantat per Guy, qui ha rebaixat el rècord del Ciutat de Barcelona deixant-lo en 1:46.91 (anterior 1:47.30).

Jessica Vall, la nedadora del Club Natació Sant Andreu, s’ha quedat a les portes del podi en 100 però ha realitzat una bona marca (1:08.38) que es converteix en motivació per a la preparació final dels Jocs Olímpics.

D’aquesta manera finalitza la 37a edició d’un espectacular Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona. Una altra vegada el Club Natació Sant Andreu ha demostrat el seu alt nivell organitzatiu, acollint esdeveniments d’una admirable magnitud.

Deixa un comentari