Victòria dels màsters davant dels mariners

mastersCN SANT ANDREU 9 – CN ATLÈTIC BARCELONETA 4
CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 27

El Sant Andreu màster es va retrobar dijous passat amb la victòria en la lliga màster, en derrotar l’Atlètic Barceloneta, un rival de la part baixa de la taula però conegut sobradament pel bon estat de forma física que sempre mostra. L’equip venia d’una dura derrota la setmana anterior i el triomf era necessari per demostrar que la fiabilitat de l’equip no estava tocada, al menys del tot.
El primer quart va servir per marcar territori. L’equip va fer una defensa zonal que permetia una sortida ràpida al contraatac, i el fet que el Barceloneta no destaqui en llençament exterior va permetre que els nostres es plantessin davant del porter rival amb certa comoditat, de manera que es va arribar al primer descans amb 4-1.
En la segona part l’atac andreuenc es va encallar i els mariners van aprofitar per allargar el partit, amb dos gols que posaven el marcador en 4-3 a la mitja part. Amb les alarmes enceses per la igualtat inesperada en el marcador, el Sant Andreu va recuperar el control del partit en el tercer temps, sobretot en defensa, i deixant la porteria de Guzmán a zero. Així, amb dos gols consecutius, es va restablir l’avantatge de la primera part i es va arribar al darrer quart amb un resultat de 6-3 que permetia ser moderadament optimista.
En el darrer quart el Sant Andreu va administrar correctament l’avantatge i el Barceloneta aviat va veure que no tenia opcions de puntuar. Un 3-1 en aquesta part va servir per tancar el marcador amb el 9-4 definitiu.
En l’apartat golejador va destacar un cop més Díaz, que va fer cinc gols: tres de contraatac, un des de la boia i un de penal. També van veure porteria Núñez que en va fer dos (un des de la boia i un de llençament exterior), Ginés i Llano.
A falta de tres partits pel final de campionat, l’equip segueix lluitant per la cinquena plaça, tot i que ara mateix no depèn d’ell mateix. El proper dijous caldrà visitar la piscina del Catalunya, en un duel que es preveu igualadíssim i trepidant.

Alineació: Marcos Guzmán, Emma Campos, Óscar Llano, Jordi Díaz, Marc Cruz, Cristian Núñez, Carlos Gadea, Albert Encabo, David Peña, Ginés Alonso, Óscar Ballesteros, Sergio Martínez, Arnau Olmos, Guillem Bonamusa i Rubén Llordella.