Orrit: “La societat europea està obsessionada amb el pes”

DSC08022El dietista Roger Orrit ha ofert una xerrada als pares dels nens esportistes del Club. La jornada ha estat protagonitzada per consells concrets a través d’una visió general de l’esport i l’alimentació.

El dietista ha permès que els oients interactuessin mitjançant preguntes a mesura que transcorria l’interessant sessió.

Orrit ha exposat una pauta a seguir per millorar el rendiment dels esportistes. Pel dietista “el secret està en la combinació ideal i personalitzada dels aliments”. També ha trencat amb els topics respecte els hidrats de carboni: “ Si fas exercici constant pots menjar tot tipus d’hidrats, fins i tot a la nit”.

Segons el dietista, un esportista ha de consumir productes energètics però ha de vigilar amb la quantitat de grassa que ingereix: “un gram de grassa porta 9 calories. Se’n ha de consumir, però amb DSC08031precaució”. Un dels fets que ha sobtat al públic és la importància del contingut dels entrepans: “Com que el pa és bàsicament un hidrat, cal contrastar-ho amb proteïna poc gresosa, com el gall dindi, el formatge o el pernil serrà”.

Així doncs, la sessió informativa sobre alimentació per esportistes de Roger Orritz ha estat concisa, entretinguda i practica: un èxit rotund. La quarta planta s’ha omplert d’oients interessats pel seus consells. Esperem que torni per aprendre’n molt més.

 

Deixa un comentari