Calçots i Besalú, una barreja deliciosa

Pont_Medieval_Besalú_-_9Si encara no has menjat calçots, fas tard! La temporada ja està més que estrenada. Per tan, aquells qui encara no els hagueu tastat aquest any podeu animar-vos a la sortida que organitza el Club Natació Sant Andreu. Es tracta d’un petit viatge fins Besalú, una aventura que te dues parades: l’esmorzar i el dinar.

La primera, que es viurà a Girona, els protagonistes podran gaudir d’un àpat ben complert: Embotits, pernil i formatge acompanyat de pa de pagès amb tomàquet i, per passar bé, vi de la casa. Per tancar l’esmorzar amb condicions s’oferirà  un cafè al gust.

Però el més interessant de l’experiència arribarà  al migdia al poble de Besalú. Coneixereu l’encant de cada recó d’aquest indret ja que visitareu els carrers i les places medievals d’aquesta localitat. Després arriba la gran festa: Calçots i carxofes amb romesco, escudella barrejada, carns variades a la brasa amb mongetes i  postres. Tots aquests aliments casolans aniran acompanyats de  pa, vi, aigua, cafè cava i gotes!

Tot i així, pels que encara tinguin més ganes de gresca podreu ballar durant tota la tarda, ja que es podrà gaudir de música en viu.

L’experiència pot convertir-se en un record inoblidable dins la historia personal de cada protagonista i del Club Natació Sant Andreu. No us la perdeu!

  • Preu socis: 42€ per persona
  • Preu no socis: 45€ per persona

Recordeu que podeu fer les inscripcions a la Secretaria Social de dilluns a divendres d’11.00 a 13.00h i dimarts i dijous de 16.00 a 20.00 hores. Però no us espereu massa, que les places son limitades!

Ens veiem el primer de març!

calçots

 

 

Deixa un comentari