Odeclás nou proveïdor oficial d’equipament tècnic per a les seccions de natació, waterpolo i cursets del Club.

Amb una extensa trajectòria en el món de la natació i una gran experiència en el disseny i producció de banys esportius d’alta qualitat, Odeclás és una marca esportiva especialitzada en banyadors i biquinis d’alta qualitat, dissenyats per a esportistes molt exigents.

Javiera Salcedo, nedadora professional amb una exitosa carrera esportiva, va fundar la firma esportiva Odeclás l’any 2010. La seva formació completa en disseny de moda i patró, així com els seus amplis èxits esportius, la Javiera va ser nedadora del Club durant les temporades 2005 a 2008, destacant per ser una gran braçista.

Després d’aconseguir importants èxits esportius, com la participació als Jocs Olímpics d’Atenes 2004, Salcedo va dedicar diversos anys de la seva carrera professional al sector de la moda. Després d’anys d’aprenentatge, va crear la seva pròpia línia de banys esportius denominada Odeclás (el seu cognom al revés).

Per als nostres esportistes, aquesta nova col·laboració significarà una gran millora en la seva pràctica esportiva. Els banyadors d’Odeclás també estaran disponibles a la botiga del Club by Frisar, perquè els nostres socis puguin adquirir-los amb facilitat i amb les millors condicions mostrant el carnet.

A més, Odeclás patrocinarà el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que se celebrarà a les instal·lacions del Club el 17 i 18 de maig, sabent la importància i impacte del Trofeu al món de la natació i en especial al Club.

Aquesta aliança amb Odeclás és una gran notícia per al Club i estem segurs que els nostres socis i esportistes podran gaudir dels millors materials i dissenys per assolir els seus objectius a l’aigua.

Odeclás és una empresa local que aposta per la proximitat, l’agilitat en les entregues, la qualitat del material i la implicació amb el Club. Estem molt contents de començar aquesta nova etapa i esperem que sigui el començament d’una llarga col·laboració basada en la qualitat, la proximitat i la implicació amb el Club.