Obrim inscripcions del Campus Day del 2 de juny

El divendres 2 de juny és un dels dies proposats pel Consell Educatiu Municipal de Barcelona com a dia de lliure disposició. En cas que aquest dia sigui festiu a l’escola dels vostres fills o filles, us recordem que oferim l’opció del Campus Day.

Mitjançant aquest servei, oferim als infants un espai on poden gaudir de la companyia i participar en tota mena d’activitats, com per exemple, jocs i activitats per la tarda a la piscina, mentre que a la vegada, ajudem als nostres socis o sòcies a conciliar la seva vida familiar i laboral.

Cal destacar, que aquesta activitat s’ofereix exclusivament a nenes i nenes d’Infantil i Primària que siguin socis/sòcies o fills/es de socis/sòcies. Tingueu en compte que les places són limitades.

Recordem que aquest servei estarà disponible de 9h a 17h i el seu preu és de 9 euros, que inclou el dinar i el servei opcional d’acollida de 8h a 9h.

Finalment, l’import de la inscripció no serà retornable, excepte si s’anul·la per falta d’aforament. Aixi mateix, per garantir un servei més eficaç, us demanem que sol·liciteu la plaça amb la màxima antelació possible. Pel que fa a les inscripcions, els infants socis podran registrar-se a través de la seva àrea de la web o de forma presencial, i els fills/es de socis/sòcies ho hauran de fer a la recepció del Club a partir del proper divendres 19 a les 11h.