Montserrat torna a ser un èxit!

La nit del divendres al dissabte va ser màgica pels 136 caminants que pujaven a Monistrol de Montserrat des de les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu. A les set del vespre començava l’aventura, la 35a edició de la pujada de Montserrat!

017Els excursionistes van caminar mentre es feia fosc fins Rubí, on es van aturar per sopar, coincidint amb festes de la localitat i una lluna plena espectacular que il·luminava als nostres herois. Ràpidament van tornar a caminar fins Ullastrell per recarregar piles amb fruita i dirigir-se a Olesa de Montserrat, on no hi havia intenció de fer una aturada gaire llarga però van descobrir un bar i… que bé els va entrar un cafè calent al cos!!!

Afrontaven llavors el tram més dur, la part final de la nit, quan el desig de que surti el sol era a les ments de tots els caminadors. A part, el darrer avituallament era el més somiat: xocolatada! Amb l’estomac ple, els 131 cracks (cinc van haver d’abandonar) van pujar fins Monistrol de Montserrat.

La sensació de conquerir el cim va ser, sens dubte, màgica.  I és que va ser una aventura fascinant, inoblidable. Però res hagués estat possible sense els nostres voluntaris, que van ajudar en tot moment. Gràcies a ells, els excursionistes gaudien de molta seguretat, no havien de portar les motxilles i l’alimentació i la hidratació estaven assegurades en cada avituallament.

Des del Club Natació Sant Andreu us volem donar les gràcies: voluntaris i excursionistes!!! Us esperem l’any que ve!

Fotoshttps://www.flickr.com/photos/cnsantandreu/albums/72157666267384713

IMG_0869

Deixa un comentari