Jessica Vall: “Aquesta medalla ha estat una sorpresa”

IMG_0935La nedadora ha aterrat avui de Londres, on s’ha proclamat subcampiona d’Europa en 200 braça. Pletòrica i somrient, s’ha mostrat satisfeta amb els resultats obtinguts.

Una part de selecció espanyola que ha participat al Campionat d’Europa ha aterrat aquesta tarda a l’aeroport del Prat de Llobregat. Entre ells es trobava Jessica Vall, la nedadora del CN Sant Andreu que s’ha proclamat subcampiona d’Europa als 200 braça batent el seu propi rècord d’Espanya (2:22.56), acompanyada del tècnic andreuenc Jordi Jou.

Vall radiava de felicitat amb l’argent a la mà: “No m’esperava aconseguir aquests resultats. Estava cansada pel volum i la intensitat dels entrenaments. L’objectiu era acostar-me al màxim possible  al meu millor registre, però no em vaig imaginar que podia batre’l”.

Tanmateix, ha confessat que es va trobar còmode a la final: “Em costava el primer tram, no estava gaire ràpida, però a mesura que transcorria la prova em sentia amb més força. El fet de cuidar els detalls tècnics també va ajudar a nedar millor i més ràpid al segon hectòmetre”.

Vall ha recalcat la seva clara prioritat: “L’Europeu ha estat una prova de qualitat de cara als Jocs Olímpics de Río de Janeiro. A partir d’ara no descansarem en cap ocasió, tot i que participaré en competicions importants com el Mare Nostrum i el Campionat d’Espanya”.

La nedadora andreuenca ha guanyat confiança a Londres i ha reafirmat que la preparació esportiva va per bon camí. Assolir una altra medalla internacional és un gran mèrit que li permet somiar en gran de cara a Río. Una excel·lent motivació abans del repte olímpic!

IMG_0925
Àngel Bernet, president del CNSA, amb Jessica Vall i Jordi Jou

 

Deixa un comentari