MOLT BONS RESULTATS EN LA TERCERA ETAPA DEL CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS X MEMORIAL PAULUS WILDEBOER

L’equip absolut i júnior de natació del Club ha aconseguit molt bons resultats en la tercera etapa del Circuit Català de Trofeus, en el X Memorial de Paulus Wildeboer, organitzat pel Club Natació Sabadell, on han aconseguit nedar un total de 52 finals A i 22 finals B.

En aquestes 52 finals han aconseguit un total de 25 medalles, 12 d’or, 6 de plata i 7 de bronze. Aquest èxit demostra la dedicació i la qualitat dels esportistes del nostre club.

Cal destacar l’assoliment d’un nou rècord del Circuit Català per part del nedador Adrian Santos en la prova dels 50m esquena amb un temps impressionant de 25.27 segons, l’anterior propietari del rècord era l’actual campió olímpic en els 100m esquena, Evgeny Rylov, amb 25.29.

D’altra banda, 4 nedadors del club van guanyar la classificació per especialitat d’aquesta tercera jornada, la Jessica Vall va guanyar la braça, l’Àfrica Zamorano i l’Adriàn Santos, van guanyar l’esquena i Ainhoa Campabadal, va guanyar dues categories: crol i fons.

Aquests resultats no serien possibles sense l’esforç i dedicació dels seus entrenadors, Jordi Jou, Juan Miguel Rando i Carlos Peña.