ELS ALEVINS ACONSEGUEIXEN LA PLATA EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA COMBINAT D’HIVERN


Els alevins del Club s’han proclamat subcampions de Catalunya en el Campionat de Catalunya d’Hivern Aleví Combinat. Aquesta competició està enfocada a què els nedadors demostrin la seva versatilitat, ja que la classificació final va per la suma de temps del 400m lliures, 200m estils, 50m esquena amb una distància subaquàtica obligatòria i una prova individual del millor estil de cada nedador.

L’equip aleví ha aconseguit un total de 6 medalles, 4 en proves individuals i 2 en relleus. Oriol Isart va guanyar la medalla d’or en la combinada de braça en la categoria de 13 anys, mentre que Arlet Montero va guanyar l’or en la combinada de papallona en la categoria de 12 anys. Adrián Calvo va assolir una medalla de plata en la combinada d’esquena en la categoria de 13 anys, i Nikol Bratenkova va assolir la plata en la combinada de braça, també en la categoria de 13 anys. En relleus les nedadores Aina Germà, Aroa Ruiz, Mia Pisano i Nikol Bratenkova van aconseguir el bronze en el 4x100m estils. Finalment, l’equip va obtenir l’or en l’última prova del campionat, el 8x50m lliures mixte, on van nedar Oriol Isart, Adrián Calvo, Glen Álvarez, Joseph Schmitt, Mia Pisano, Aroa Ruiz, Aina Germà i Nikol Bratenkova.

Cal destacar que tots els nedadors van millorar les seves marques personals i van complir amb els objectius proposats pels tècnics, Nekane Martínez i Tomàs Lomero, que s’han mostrat molt satisfets amb la feina, i amb moltes ganes per la segona part de la temporada.