Més natació al novembre!

raul-ramos-2015-web(1)

Aquest cap de setmana sis joves nedadors del Club, l’Aitana Roldan, la Marina Guardia, el Victor Burgos, la Julia Olvias, La Judith Torres i la Ainhoa Valls entrenaran al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. Formaran part d’un grup convocat per la Federació Catalana de Natació que té com objectiu formar-los de cara al futur. Els joves andreuencs tindran l’oportunitat de millorar la tècnica i aprendre al costat d’entrenadors i esportistes de tot Catalunya.

D’altra banda, els més petits de la casa, benjamins i prebenjamins disputaran la segona jornada de lliga catalana per equips a Terrassa. Un altre esdeveniment per gaudir entre aigua!

A part, l’equip de natació infantil i júnior marxarà dissabte a Olot per disputar el Trofeu Raúl Ramos, una competició molt especial i emocionant per tots els participants. És un esdeveniment esportiu tant esperat pels olotins, que es retransmetrà la competició en directe. Per tant, tots els que vulgueu saber què passa a La Garrotxa connecteu-vos a: http://www.cnolot.cat/catalan/noticia/raul-ramos-2015-noticia

Per cert, han creat un hashtag per fer-la encara més divertida! #RaulRamos2015

Molta sort!

Deixa un comentari