CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER

 LirolaCusso_CNSA_063 copyJORNADA 3:  CN MATARÓ 11 – CN SANT ANDREU 7

Primera derrota de la temporada del Sant Andreu en la lliga màster. Un cop més, la piscina del Mataró ha estat la seu d’un resultat que es repeteix any rera any, per bé que aquest cop semblava que l’opció de mantenir i el partit igualat fins el final era més plausible. Sense dubte, però, el Mataró segueix essent un dels equips més forts de la categoria. Amb una gran majoria de jugadors que militaven a la Divisió d’Honor  masculina fins fa pocs anys, la seva potència física, la seva qualitat tècnica i les reduïdes dimensions de la seva piscina fan d’aquest equip, picabaralles innecessàries al marge, un dels més forts del campionat.

Els nostres han començat hipermotivats i amb la intenció de fer valer el paper de ser un dels pocs equips preparats ara mateix per plantar-los cara. Però les coses no han sortit com s’esperava. En atac no han fluït les idees, els llençaments han estat exteriors i escassos, sense perill, i les ajudes defensives locals no han permès fer entrar pilotes interiors amb claredat. A l’altra banda, els locals s’han aprofitat de la seva sortida en velocitat per matar el Sant Andreu al contraatac. El resultat d’això han estat dues vaselines precises, una pèrdua de pilota a tres metres de la porteria de Llordella i un contraatac net d’u contra u. En total, 4-0 i final del primer temps amb cares llargues.

Curiosament, les conseqüències d’aquest parcial han estat determinants, perquè aquest quatre gols de diferència són els que el marcador ha enregistrat al final del matx. Però les coses encara podien haver anat pitjor, perquè tot i que el Sant Andreu no li ha perdut la cara al partit, qui ha seguit fent gols ha estat el Mataró, que ha arribat a posar-se 6-0. El gol que necessitava el Sant Andreu per demostrar que les coses no s’estaven fent tan malament com semblava l’ha fet Encabo, en una de les poques pilotes franques que ha rebut a la boia i que li ha servit per per girar-se i fer el 6-1 amb què s’ha arribat al descans.

Calia trobar la fòrmula per tal que el marcador no es convertís en una llosa difícil de justificar. Així les coses, calia mantenir l’actitud per mirar d’aconseguir l’encert. I com que no hi havia res a perdre, els jugadors hi han anat amb tot. La conseqüència és que el partit s’ha animat. Díaz ha pogut fer el 6-2 després d’una contra acadèmica Llordella-Giralt que ha acabat amb una passada la mà des de deu metres per acabar en gol, sense dubte el millor de la nit. Ginés amb un gran xut exterior ha fet el 6-3, i tot i que el Mataró ha marcat el 7-3, Encabo ha pogut marcar el 7-4 després d’una jugada ben trenada. Quan una contrafalta ha estat posada en joc amb rapidesa per Cruz sobre Llordella i Díaz, completament sol, ha fet el 7-5, semblava que el partit canviava de color, i fins i tot els jugadors locals han demostrat tenir un punt de nervis impropi, però un darrer gol maresmenc ha deixat el tercer parcial amb 8-5 i la remuntada final realment difícil.

En el darrer quart s’han vist força gols. Malauradament, el primer ha estat local, i amb 9-5 el partit ha quedat sentenciat. A partir d’aquí, 10-5 per fer més forat, però gran xut de Díaz per fer el 10-6, i després del darrer gol local (11-6), potentíssim llençament de Ginés que amb fortuna pels rebots s’allotja a la xarxa per tancar el duel amb 11-7 final.

Caldrà passar pàgina ràpidament i mirar de retrobar-se amb la victòria el proper dijous, en què visita Sant Andreu el sempre incòmode Mediterrani.

 

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Oscar Llano, Ginés Alonso, Alex Ortega, Albert Encabo, Jordi Díaz, Marc Cruz, Marcos Guzmán, Leo Senosiain, Sergio Martínez, Emma Campos, Arnau Olmos, Cristian Núñez, JJ Aymerich.

 

Deixa un comentari