Els màsters segueixen triomfant!

descargaCAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 10

CN L’HOSPITALET 7 – CN SANT ANDREU 10

Soferta victòria la que ha aconseguit avui el Sant Andreu màster a la piscina de L’Hospitalet, en un encontre poc vistós, amb moltes imprecisions i que s’ha jugat a ràfegues. Per sort, l’equip ha estat sencer en els moments més decisius i els punts han viatjat cap al Palomar.

L’inici ha estat trepidant. En la primera acció del partit Pastor ha sortit com una bala per la dreta i s’ha trobat sol davant del porter, marcant el 0-1. En l’atac següent Garcia ha tret una falta amb habilitat sobre Encabo i aquest, lliure de marca, ha fet el 0-2. Sense temps per respirar, L’Hospitalet ha fet l’1-2 amb un gran llençament. Tot just acabava de començar el partit i s’intuïa un ritme infernal. Res més lluny de la realitat. Tal i com fa l’escuma de la cervesa, tots dos equips han entrat en parada i el joc s’ha ralentit de forma sorprenent, amb un atac força estàtic sense generar ocasions, i amb una defensa segura però que no podia evitar la perillositat dels intents locals per empatar el partit. En el tram final del parcial Ginés ha fet l’1-3 en acabar amb contundència una jugada de superioritat, però sobre la botzina els locals han fet el 2-3 amb  un bon llençament des de l’esquerra de l’atac.

La segona part no ha començat bé pels nostres. L’Hospitalet ha empatat a 3 de seguida i aquest marcador ha presidit el tantejador durant força minuts. El Sant Andreu mirava de marcar entre línies per sortir al contraatac però l’Hospi es replegava amb rapidesa i imprimia un ritme lent al partit, la qual cosa indiscutiblement els ha beneficiat. En els darrers minuts de la part els nostres han aconseguit desfer l’empat amb la primera acció interior que Encabo ha pogut finalitzar amb autoritat (3-4). Poc després, Guiral s’ha trobat lliure de marca a la banda dreta i des de força lluny ha fet un llençament ajustat al pal curt que ha significat el 3-5, i així s’ha arribat al descans.

El tercer parcial ha vist un canvi tàctic decisiu pel devenir del  matx. La incorporació de Peña a la marca ha alliberat Guiral de tasques defensives interiors i això ha suposat un augment estadístic clar de recuperacions de pilota i de sortides al contraatac. Augmentant el ritme físic del partit els locals han tingut més dificultats i el Sant Andreu ho ha pogut aprofitar per trencar el partit. Llano ha fet el 3-6 amb un extraordinari llençament de mitja distància que ha fet pal i gol. L’Hospi no s’ha rendit i ha aconseguit el 4-6 amb un bon gol des de la banda esquerra. Poc després, expulsió sobre Encabo i assistència magistral de Llano des de l’extrem que Peña palmeja a la xarxa (4-7). Amb l’Hospi llençat  a retallar distàncies, recuperació de pilota de Guzmán que des de la porteria cedeix a Cruz i aquest fa passada llarga i mil.limètrica a Guiral que, fugit a la contra, marca el 4-8. En ple festival atacant, la millor ratxa del partit, Llano ha calcat el seu primer gol i amb una altra pilota a la base del pal ha marcat el 4-9 amb que s’ha arribat a l’última part.

Com sol determinar l’experiència, els partits mai no es tanquen fins al final, i els excessos de confiança solen pagar-se cars. El que no s’havia vist fins llavors ha arribat en el darrer quart, en que la defensa s’ha desajustat i ha obert forats. En el primer atac local s’ha enregistrat el 5-9 de llençament exterior. Poc després, expulsió en contra i gol: 6-9. El Sant Andreu ha mirat de recuperar el control del joc amb atacs llargs i pilotes interiors, però els hospitalencs es veien amb opcions i tallaven totes les possibilitats de rebre gol. A més, amb una altra acció des de l’extrem ha arribat el 7-9 i han saltat les alarmes, doncs encara quedaven força minuts i el fantasma de la remuntada ha planat sobre la banqueta visitant durant una estona. Afortunadament ha tornat el pany i forrellat, Guzmán ha aixecat braços, s’ha reajustat el sistema defensiu i a més, en un contraatac de tres contra dos Encabo ha tancat tota opció de derrota marcant el 7-10 que seria definitiu a un minut del final. Sense res més a disputar, l’equip ha sumat la vuitena victòria de l’any per seguir penjat de les places capdavanteres.

Dijous vinent l’equip rebrà la visita del Can Dragó a Sant Andreu, un dels equips de la zona baixa però de qui l’experiència diu que és millor no refiar-se’n.

Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Óscar Llano, Ginés Alonso, Ander Pastor, Juanjo Garcia, Albert Encabo, Leo Senosiain, Carlos Gadea, Vicenç Pascual, Marc Cruz, Sergio Martínez, David Peña, JJ Aymerich.