Àngel Bernet: “Estem treballant perquè l’Eurolliga sigui un èxit organitzatiu”

IMG_20180118_131524_615Avui s’ha donat el tret de sortida de la fase de grups preliminar de l’Eurolliga de Waterpolo Femení. El Grup H, format per l’holandès Utrecht, l’hongarès Dunajvaros i els catalans CN Sabadell i CN Sant Andreu, se celebrarà a la piscina Sant Jordi durant el 19, 20 i 21 de gener. EL CNSA és l’organitzador de l’esdeveniment, i ha presentat el Campionat a la mateixa Sant Jordi durant aquest matí.

L’esdeveniment l’ha estat presenciat per Àngel Bernet, president del Club Natació Sant Andreu, qui ha senyalat, l’esforç del CNSA perquè el campionat internacional sigui perfecte a escala organitzativa. Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació, ha desitjat molta sort als quatre equips i ha reconegut “la bona feina que està realitzant el waterpolo andreuenc”.

D’altra banda, Javi Aznar, el tècnic andreuenc ha parlat de com es plantegen aquesta fase de l’Eurolliga: “Afrontem el campionat amb una motivació especial i estem entrenant des de l’inici de temporada amb molta il·lusió pensant en l’Eurolliga”. I Mireia Guiral, capitana del CNSA, ha exposat que “té molta confiança en l’equip i té moltes ganes de demostrar 20180118_120918la feina feta per l’Eurolliga”.

Els quatre equips d’elit internacional lluitaran per classificar-se a la següent fase, els quarts de final.

Només ho faran possible els dos primers classificats segons la quantitat de partits guanyats. Així doncs, serà un espectacle inoblidable pel waterpolo andreuenc, nacional i internacional.

Els abonaments es podran comprar a l’entrada de la piscina Sant Jordi.

**Els socis i els esportistes del CNSA poden adquirir l’abonament gratuïtament.

Sin título