Marxem a l’Euro Cup!

L’equip masculí de Divisió d’Honor del Club marxa demà cap a la ciutat croata de Sibenik per disputar la primera ronda de classificació de l’Euro Cup. El CN Sant Andreu ha quedat enquadrat en el grup A amb el Telimar Palermo (Itàlia), el Sibenik (Croàcia), el Carouge Natation (Suïssa) i l’Shturm Ruza (Rússia). Dels 5 equips, passaran a la ronda següent només els dos primers classificats.

La competició es disputarà del 30 de setembre al 3 d’octubre. Dijous disputarem el primer partit contra els italians, el Telimar Palermo, a les 18h. Divendres en jugarem dos: contra els suïssos del Carouge Natation a les 10h i contra els amfitrions, el Solaris Sibenik, a les 19.45h. Dissabte descansarem i diumenge tindrem l’últim partit contra el Shturm 2002 Ruza a les 10h.

L’equip marxa molt il·lusionat per viure aquesta oportunitat única de jugar una competició europea després d’assolir la cinquena posició a la lliga. L’última vegada va ser la temporada 2008-2009 amb el Manolo Suárez a la banqueta (1/8), veurem què passa aquesta vegada amb l’equip del Juan Carlos Sanchón.

http://len.microplustiming.com/leneurocup/indexCL_mobile.php?cal=1