Marta Gonzàlez, olímpica!

WhatsApp-Image-20160611Per fi la federació nacional ha publicat la convocatòria oficial dels nedadors espanyols que participaran en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. A part de les ja sabudes participants Jessica Vall i Àfrica Zamorano, s’ha confirmat que la gran velocista del Club Natació Sant Andreu, Marta González, també s’ha guanyat aquest merescut bitllet.

Ha estat en el relleu del 4×100 lliures, el qual les quatre rellevistes es van classificar al passat Campionat d’Europa a Londres quan van assolir la cinquena posició. Gonzàlez, que va ser la més ràpida, tenia tots els punts per defensar aquesta prova en el país brasiler. I així ha estat: el 6 d’agost podrem veure a la Marta en acció, en una cita tan important com són uns Jocs Olímpics.

Per tant el Club Natació Sant Andreu comptarà amb quatre representats: la Jessica Vall (100 i 200 braça), l’Àfrica Zamorano (200 esquena), la Marta Gonzàlez (4×100 lliures) i la Karen Torrez (competint per Bolívia als 50 i 100 lliures). Seran un dels Jocs Olímpics amb més representació andreuenca, una fita històrica i emocionant. Molta sort a totes, i felicitats Marta!

Deixa un comentari