Marius Serra presenta el seu últim llibre al Fabra

background-60L’escriptor Marius Serra oferirà al Club Natació Sant Andreu la presentació de la seva darrera novel·la: “Nada es prefecto en Hawái” de l’escriptor  Màrius Serra. El llibre, que es va publicar la passada primavera, es presentarà per primera vegada en castellà, a la tercera planta de l’edifici dijous 29 de setembre a les 19:30h; un esdeveniment gratuït i obert al públic.

A part, s’oferirà un taller per a nens i nenes a partir de les 18.30h, on podran fer leis, els  típics collarets hawaians.  El taller s’oferirà només a socis, els quals s’hauran d’inscriure a Secretaria Social (aforament limitat).

Durant la presentació, hi haurà moltes sorpreses a part de ballarines hawaianes que ens soprendran amb hula (típica dança del Hawai)  i productes típics de l’illa de la Polinèsia, com és el te i marisc. A part, serà entrevistat i podrem fer-li preguntes.

Segurement ja sabreu qui és Marius Serra, però aqest emblemàtic autor és famós per la quantitat i èxit de les novel·les publicades, a part de col·laborar en el programa “Divendres” de TV3 i fer molts mots encreuats!

Gràcies a la Llibreria Santos Ochoa i a la iniciativa del Club podrem gaudir d’un dels millors escriptors del moment. A part, signarà llibres! T’ho perdràs?

Deixa un comentari