El Triatló ja és al Club!

triEsteu preparats per començar una de les grans aventures del Club Natació Sant Andreu? El triatló deixa de ser un projecte per convertir-se en una realitat fascinant!

A partir del 3 d’octubre aterra el triatló al Club Natació Sant Andreu amb la filosofia de passar-nos-ho bé tots junts gaudint de tres disciplines: la natació, el ciclisme i el running. És per això que els entrenadors s’adaptaran al nivell de cada esportista amb la finalitat de què tothom assoleixi els seus objectius però també gaudeixi de cada entrenament.

El TriFabra serà una manera eficaç de posar-se en forma i progressar ràpidament en aquestes tres disciplines. Tant la natació, com el running, com el ciclisme estaran dirigits per un o dos entrenadors, els quals dissenyaran sessions especifiques per a corregir la tècnica, augmentar la velocitat i la resistència, ensenyar tàctiques, etc.
I, per poder conciliar la vida laboral amb l’esportiva, els entrenaments es realitzaran a primera a hora del matí i al vespre (descarrega’t els horaris) i una sessió a l’aire lliure on s’escollirà entre tot el grup pedalejar per la muntanya o carretera. Tanmateix, els que només vulguin la planificació per poder entrenar pel seu compte, també disposaran d’aquesta informació. A part s’ofereixen entrenaments personals, pel qui desitgin una atenció més personalitzada.

Aquesta és sens dubte una oportunitat que no es pot deixar escapar. Després de l’eufòria social que s’ha hagut als darrers anys cap a el Triatló, el CN Sant Andreu s’afegeix amb ganes i motivació per oferir la pràctica esportiva i social en grup.

Per a més informació, contacta a trifabra@cnsantandreu.com.

Descarrega’t tota la informació

TRIANIMA’T!

Deixa un comentari