L’esquaix brilla en totes les categories

4ª Prova del Circuit de 2ª al CN Barcelona

Els passats dies 16 i 17 es va jugar a les instal·lacions del CN Barcelona , la 4ª Prova del Circuit de 2ª Categoria , on el jove Cristian Romero es va proclamar subcampió després de perdre la final contra Edu Nadal, per 3 jocs a 1. Prèviament, a semifinals Cristian Romero es desfeia del jugador del CC Diagonal, Pol Marín, per 2 a 0 i retirada del Pol. La final de Consolació la van jugar els jugadors del CN Sant Andreu , Diego Munilla i José Martínez, amb victòria pel primer.

Circuit-2ª-Categoria-CN-Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

5ª Matinal d´Esquaix Infantil a Igualada

El passat dissabte 17 d’octubre , es va celebrar la 5ª Matinal d’esquaix Infantil a les instal·lacions de l’esquaix Igualada. Més de 20 participants , alguns d´ells per primer cop , van poder gaudir d’una matinal d’esquaix, amb esmorzar , concurs i sorteig. La propera matinal es farà a Banyoles , al Gimnàs Triops, el 7 de Novembre.

5ª-Matinal-Esquaix1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pablo Dolz campió de Catalunya sots 15

L´Illa Diagonal i el Club Ciudad Diagonal van acollir el Campionat de Catalunya sots 11 i sots 15 tant a la categoria femenina com a la masculina. Els principals favorits van imposar-se amb solvència a les respectives finals.

L’andreuenca Sofia Mateos va ser subcampiona a la categoria sots 15 femenina, després de ser derrotada  Selena Georgiev a la final per 3 jocs a 0 . La tercera plaça se la va adjudicar també una jugadora del CN Sant Andreu, la Noa Romero, guanyant a Maria Jutglar. A  la categoria sots 15 masculina , domini del jugador del CN Sant Andreu ,Pablo Dolz , guanyant a la final al Nacho Fajardo, de l´Esquaix Igualada, per 3 jocs a 1, demostrant una gran progressió al seu joc.

Campionat-de-Catalunya-sots-11-15

 

 

 

Deixa un comentari