L’aventura andorrana dels nedadors

AhbAXT4iAWz_e9Cmb7BBlGVIHyrIaR_nh0ec2I9Y2cF0L’equip absolut del Club Natació Sant Andreu es va instal·lar dissabte passat al Pas de la Casa (Andorra) amb l’objectiu d’afrontar una dura concentració de tres setmanes. L’equip dirigit per Jordi Jou ha pujat a alçada (es troben a 2.500 metres per sobre del nivell de mar) amb l’objectiu d’entrenar al màxim rendiment possible.

Aquests nedadors pretenen dur a terme un stage de gairebé un mes on augmentin la seva resistència aeròbica per poder estar més preparats alhora de competir en tots els reptes que els hi esperen durant la temporada. El més proper és el Campionat d’Espanya d’hivern que es celebrarà a finals de novembre a Gijón. Abans, però, debutaran al Circuit català de Trofeus Alejandro Lopez, al CEM Sant Andreu – La Sagrera, recent arribats d’Andorra. Àfrica Zamorano, d’altra banda, es prepara el Campionat d’Europa Absolut del desembre, i tot l’equip ja té la mirada posada a la Copa de Clubs Espanyola ja que aquesta temporada es celebra al gener.

Centre Esportiu Pas de la Casa
Centre Esportiu Pas de la Casa

Els andreuencs i les andreuenques han estat acollits de forma excel·lent pel Departament d’Esports del Comú d’Encamp, qui els hi ha facilitat unes instal·lacions extraordinàries i la millor atenció pels esportistes. Segons han comentat “es senten uns privilegiats al poder entrenar en aquestes condicions doncs no es pot demanar res més per nedar en alt nivell”.

Tot i el benestar proporcionats pel Pas de la Casa, estan entrenant dur. Segurament serà el període de l’any on creuaran més piscines i hauran d’aixecar més peses. Aquesta és la cara fosca de la natació: el sacrifici. Tot i així, saben que la recomença és esperançadora i els reptes il·lusionants. Aquesta temporada, per molts, és la gran temporada.

Deixa un comentari