Les olímpiques, amb Puigdemont!

IMG_1247El President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont ha rebut aquest matí als nedadors olímpics i paralímpics catalans que s’han guanyat el bitllet a Río de Janeiro. Les nedadores del Club Natació Sant Andreu, Marta González, Àfrica Zamorano i Jessica Vall han estat clares protagonistes en aquest acte celebrat al Palau de la Generalitat.

Puigdemont s’ha dirigit als esportistes com a “referents de superació” i els ha animat en aquests darrers mesos d’entrenament fins la fita olímpica. El President s’ha mostrat satisfet amb els resultats de l’esport català i ha encoratjat i animat a tots els protagonistes a continuar en aquesta línia d’èxits. També ha fet menció a les persones que sempre estan al costat dels esportistes: “Recordeu a tots els que us han donat suport en aquest dur camí cap a l’èxit”.

Després d’aquestes paraules, el President Carles Puigdemont i Raül Romeva  actual conseller d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya, han felicitat i parlat amb les nostres esportistes; un fet que ha fet especial il·lusió a les tres cracks de la natació andreuenca.WP_20160530_11_35_14_Pro

Deixa un comentari