Un Club de campiones!

El Club Natació Sant Andreu s’ha endut el premi Dona i Esport organitzat per l’Ajuntament de Barcelona. Aquest és un premi que reconeix el paper de les dones en l’àmbit esportiu; amb  l’objectiu de reconèixer la trajectòria de les dones esportistes i promotores de l’esport, amb motiu de la seva activitat personal i professional.

Elisenda Pascual, recollint el premi
Elisenda Pascual, recollint el premi

L’Ajuntament ha considerat que el CN Sant Andreu és un reflex del camí que ha de traçar la societat, una iniciativa que ajuda a que el sistema esportiu avanci cap a la igualtat de gèneres. Alguns dels motius pel qual ha estat guanyador han estat els èxits esportius assolits per les jugadores i nedadores de la casa, per la quantitat de dones treballadores respecte el total (64%) i per l’equivalència entre socis (52%) i sòcies (48%).

Aquesta tarda l’Elisenda Pascual, gerent del Club andreuenc, ha recollit el premi emocionada al Saló de Cent de l’Ajuntament. Ha agraït el reconeixement i ha exposat la seva satisfacció: “Aquest premi reafirma la bona feina realitzada dia a dia al Club. Seguirem treballant en aquesta línia per a obtenir un futur millor”.

Sens dubte, aquest és un important i meritori reconeixement que quedarà impregnat en la història del Club Natació Sant Andreu. Gràcies a totes i a tots els que ho heu fet possible!

Representats i treballadores del CN Sant Andreu
Representats i treballadores del CN Sant Andreu

 

 

 

Deixa un comentari