La prèvia il·lusionant del gran objectiu

IMG_7201Demà és el gran dia. Demà podrem saber qui és el campió de Lliga. O potser no. Demà l’equip absolut del Club Natació Sant Andreu te l’oportunitat d’igualar la disputa d’aquesta final del Play Off. Dimecres el C.N. Sabadell-Astralpool va acudir a la Piscina Pere Serrat per sentenciar l’anada amb un aclaparador  5-14.

Dissabte, a les 12.00, però, tot pot canviar. Les andreuenques visitaran la Piscina Carles Ibars amb una intenció clara de remuntada. És possible que aquestes paraules recordin al mateix article de fa una setmana, enfocat a la semifinal contra el Mataró. De fet, es tracta d’una situació semblant:

IMG_7223Després de que el col·lectiu dirigit per Javi Aznar perdés a casa per un desastrós 4-10, les noies van aterrar a la capital del Maresme amb una mentalitat diferent. Aconseguir guanyar la tornada (7-8) va ser el primer pas per la classificació. Es va resoldre el dia següent quan les de Barcelona van exhibir el millor waterpolo deixant el marcador en 3-11. Ningú s’ho pensava. Pocs creien que les noies podrien remuntar i menys d’aquesta manera desorbitant. Tots excepte elles mateixes, Javi Aznar i Dani Ballart.

Potser la recepta en aquesta ocasió és la mateixa: que s’ho creguin. Mentre elles tinguin clar que poden aconseguir-ho, ho faran. Demà veurem si cal un tercer partit o el Sabadell s’endú el títol per cinquena vegada consecutiva. Confiança i a gaudir!

 

 

Deixa un comentari