La lluita pel títol de Lliga

IMG_6926Si la setmana passada vam gaudir d’un waterpolo excepcional, els propers dies l’emoció és probable que es multipliqui. Després d’una semifinal plena de sorpreses que es va veure obligada a desembocar el resultat en un tercer partit, ve la final.

L’equip absolut del Club Natació Sant Andreu va superar al Mataró al segon i tercer partit de semifinals per 7-8 i 3-11 a casa de les del Maresme. Mèrit que els condueix a la disputa de la gran final, la lluita pel títol de Lliga.

Hauran de barallar-se contra el Club Natació Sabadell i ho faran en dos encontres (si no es necessita el desempat). El primer es celebrarà a la Piscina Pere Serrat demà dimecres a les 20.45. I, el segon a les instal·lacions de Can Llong a les 12 del mig dia del dissabte. Si es necessités un tercer partit, també es disputaria a Sabadell diumenge a les 12.30.

És a dir, aquesta setmana sabrem qui és el gran guanyador del Play Off. Les andreuenques es planten davant d’un Sabadell guanyador des del 2011 i aparentment impositiu. Però el col·lectiu dirigit per Javi Aznar està cada vegada més fort. La seva progressió és ja una evidencia i, l’eufòria acumulada per les recents victòries, poden desembocar en un triomf definitiu.

 

Deixa un comentari