El Sabadell s’endú la 1a final del Play Off

IMG_7369A la primera final del Play Off les nostres no s’han trobat còmodes en l’enfrontament contra el Sabadell; un Sabadell dur, ràpid i àgil. Les vallesanes han visitat les instal·lacions del Fabra amb la intensió d’imposar-se des del principi. I així ha estat.

Ha començat sentenciant Maica Garcia al primer minut del partit i els altres dos han vingut seguits. Les sabadellenques han controlat la situació des de l’inici sense un excés de cansament. Olga Domenech ha augmentat la distància i Pili Peña l’ha consolidat. Noelia Mora ho ha intentat en un llançament des de mig camp però sense ser encertat. Mati Ortiz ha aprofitat el remat per marcar el quart gol . Amb 0-4 s’ha tancat el primer parcial de partit.

IMG_7398La truita s’ha girat completament al segon parcial d’aquesta primera final. Helena Lloret ha estrenat el marcador andreuenc en un penal i l’ha seguit Noelia Mora. Però Ani Espar s’ha venjat amb un cinquè gol inesperat. Lloret ha agafat força i ha col·locat el tercer. Mati Ortiz ha tornat a tallar les esperances de les andreuenques deixant amb un incert 3-6 el descans.

Inaugura el segon parcial del partit Jennifer Pareja i en un joc rapidíssim de braços Pili Peña les ha sentenciat amb el vuitè gol. Gràcies a un brutal llançament de Laura Roca, les locals han retallat distancies . Però l’excepcional Maica Garcia ha pogut desfer-se de la força andreuenca. Entre cops i baralles ha col·locar el novè envers els quatre del rival. El darrer quart ha estat dur pel Sant Andreu. Entre un joc de Peña, Garcia i Espar han fletxat cinc pilotes a la porteria mentre que el Sant Andreu només ha pogut col·locar-ne una.

Amb 5-14 l’àrbitre ha xiulat el final del partit d’aquesta primera final del Play Off. Recordem què va passar just fa una setmana (el Mataró es va imposar sense escrúpols a la Piscina Pere Serrat). Però el cap de setmana les nostres van lluir un talent brillant que les va conduir a aquesta final tant disputada. Per tant, tot queda per veure. És possible que també es produeixi la situació del cap de setmana passat. Dissabte a les 12.00 a la capital vallesana coneixerem el desenllaç.