L’ Emma Carrasco, Campiona del Món júnior en els 200m braça

Després de penjar-se dues medalles a l’Europeu júnior a Romania, l’Emma ha tornat a fer-ho! Aquesta vegada ha sigut al Campionat del Món júnior de natació disputat a Lima, on la nedadora del Club s’ha proclamat Campiona mundial en els 200m braça!

La nedadora ha participat en tres proves, els 200 i 400 estils i els 200 braça, aconseguint classificar-se per a totes les finals i pujar al pòdium en 2 ocasions.

Va estrenar-se al campionat finalitzant en cinquena posició als 400m estils (04:44.97), dissabte va guanyar la medalla de bronze en els 200m estils (02:13.74) i finalment, a la matinada del dilluns, la nedadora es va proclamar campiona del món als 200m braça amb una marca de 2:26.93. Els tres registres són Millor Marca Personal per a ella, així que estem molt orgullosos de la seva gran actuació en aquesta competició tan rellevant.