Torna la competició de tennis amb el Campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana s’han reprès les competicions per equips amb la celebració de dues eliminatòries del Campionat d’Espanya.

Per un costat, l’Equip Absolut Masculí s’enfrontava en la 2a ronda de la fase de grups al R.A.C.E de Madrid. Després de la victòria en la primera jornada contra el CT Olot, afrontava aquesta eliminatòria amb opcions de classificar-se ja per la segona fase de la competició. Començava la jornada amb una victòria contundent per 60 a 60 del nostre núm. 5 Roger Jové que posava l’1 a 0 a l’eliminatòria. El RACE empatava a un guanyant el partit del número 2 Víctor Medina per 46 / 36 . Joan Moreno ens tornava a donar avantatge guanyant el partit número 4 per 62 i 63 , i a la vegada replicaven els madrilenys amb l’empat a 2 gràcies a la seva victòria contra el nostre núm 3 Dídac Jiménez. En el darrer partit d’individuals Estanis Jiménez ens tornava a posar per davant abans de jugar-se els dos dobles decisius. I guanyava el partit entre les números 1 per 62 i 61.

En els dos dobles finals per resoldre l’eliminatòria, la nostra parella número 1 Jiménez/ Jové aconseguien imposar-se per un clar 62 i 63 aconseguint així el darrer punt que ens donava la victòria a l’eliminatòria i aconseguir així la classificació com a primers de grup en la següent fase de promoció d’ascens a segona categoria.

Per altra banda, l’Equip Absolut Femení jugava la seva primera eliminatòria en el Campionat d’Espanya per Equips a Cartagena. En el format de les noies, es juga al millor de 5 partits (4 individuals i 1 doble). En una jornada marcada pel fort vent, començava bé l’eliminatòria per les andreuenques. Laia Martí s’imposava per 62 64 a la jugadora local. L’equip de Cartagena remuntava l’eliminatòria guanyant els partits de les números 2 i 3 a Elena Gaspar 06-26 i Sara Abreu 26 36 . I en el darrer partit d’individuals, després de 3 hores d’intensa emoció , Marina Gil aconseguia portar l’eliminatòria al doble decisiu: 67 / 76 / 62.

En el doble decisiu Gaspar / Gil no van tenir la mateixa fortuna que l’Equips masculí i no van poder obtenir la victòria a l’eliminatòria.

En resum, gran jornada de tennis tant a casa com a Cartagena. Agrair a tots els que heu ajudat als equips amb el vostre suport, i a continuar recollint èxits!