Jessica Vall estarà entre les millors estrelles internacionals

IMG_7679La bracista del Club Natació Sant Andreu ha tornat a demostrar el seu potencial a la Piscina Pere Serrat, aquesta vegada entre les millors figures mundials. Ha nedat el 200 braça on ha estat enganxada durant tota la prova a l’actual recordista mundial Rikka Moller Pedersen. Amb 2’26’’8 sortirà pel carrer 6 i es trobarà amb l’altra bracista catalana Marina Garcia.

Juanmi Rando també disputarà la final, en aquest cas de velocitat. Disputarà l’emocionant sèrie dels 50 esquena i podrem veure si podrà lluir-se tan com a Canet de Rosselló on es va endur el bronze.

També podrem veure les grans estrelles internacionals que protagonitzaran les finals. Katinka Hosszú, la millor nedadors del món del 2014, disputarà els 100 esquena, 200 lliures i els 400 estils. El Chad le Clos haurà de demostrar la seva autoritat com a papallonista en dues proves, als 50 i als 200. Però el més interessant podrà ser els 100 braça masculins on presencia la final l’actual recordista mundial, Adam Peaty, el campió del món, Cameron Van Der Burgh i el campió olímpic Kosuke Kitajima.

 

 

Deixa un comentari