Júniors i infantils, impecables al nacional

 

WhatsApp Image 2017-03-21 at 20.39.32(1)Els nedadors dels equips júnior i infantil han disputat un excel·lent campionat d’Espanya de les seves respectives categories a les instal·lacions del CN Santa Olaya, a Gijón. Els esportistes entrenats per l’Oriol Plans i Juanmi Rando han assolit un total de 19 finals en un context molt competitiu, ja que la competició era d’un sorprenent nivell comparat amb altres campionats nacionals d’aquestes edats.

L’Alba Guillamon s’ha proclamat subcampiona d’Espanya en 100 papallona, l’Arnau Honrubia subcampió en 200 papallona, i el Francho Artal tercer en 200 estils. Les magnífiques actuacions individuals han comportat una molt bona puntuació general: les noies júniors s’han proclamat subcampiones i totes les altres categories també han estat al capdamunt de la classificació!

Cal destacar el paper de les noies júniors, ja que en els relleus han mostrat unes actuacions impressionants: en 4×200 lliures es van proclamar subcampiones d’Espanya, i en 4×100 lliures i 4×100 estils van guanyar la medalla de bronze. Va ser una immensa satisfacció pel Club Natació Sant Andreu que l’Alba Guillamon, la Yanira Serra, Eva Amado, Mireia Paniagua, Claudia Giralt, Alexandra Santilukka assolissin medalles nacionals.

WhatsApp Image 2017-03-18 at 20.10.01D’altra banda, nedadors infantils com l’Òscar Pérez, el Víctor Burgos, la Júlia Olivas i l’Aitana Roldan han demostrat una progressió admirable, ja que s’han pogut situar entre els millors sent de la categoria infantil però lluitant amb els júniors. També en la categoria infantil, en Pol Alcazar, l’Andres Hernandez i la Judith Torres han pogut demostrar una actitud admirable que els ha conduït a obtenir resultats excel·lents a la piscina asturiana.

Pel que fa als júniors, la Claudia Giralt ha batut un seguit de millors registres personals convertint-se en una nedadora polivalent i molt de futur, de la mateixa manera que la Mireia Paniagua que s’ha situat entre les millors a les proves de fons. I la Paula González, la Yanira Serra, l’ Eva Amado, l’Alexandra Santilukka i el Xavier Sanz han competit en un grandíssim nivell, aproximant-se a les finals batent millors registres personals i fent un pas endavant en la seva trajectòria esportiva.

Ara, aquests esportistes tanquen l’etapa d’hivern per mentalitzar-se en el final de temporada, quan el campionat important (també el nacional) serà més assequible; doncs se separaran les categories i podran lluitar braç a braç amb esportistes de la seva mateixa edat. Per tant, més motivació, més esforç, més il·lusió i millors resultats. Els espera uns mesos plens de reptes després de tancar-ne un amb una nota altíssima. Felicitats campions!