Jessica Vall rep el premi de Dona i Esport

És bonic observar com es valoren els mèrits d’un esportista. I més si es tracta d’una especialitat de caràcter minoritari davant dels mitjans de comunicació i del conjunt de la societat. Aquelles persones que s’entreguen cada dia per explotar el seu talent al màxim dins de l’àmbit esportiu cal mirar-les amb admiració i més si arriben a conquerir grans fites.

IMG_0615Aquest és el cas de Jessica Vall. Ahir va ser guardonada amb un dels premis més entranyables del món de l’esport a Barcelona. La nedadora del Club Natació Sant Andreu va pujar a l’escenari del Saló de Cent a l’Ajuntament de Barcelona per recollir el vuitè Premi Dona i Esport.

Vall fa més d’una dècada que neda de forma constant repleta de ganes i d’il·lusió. Sempre s’ha mantingut entre les millors bracistes del país però no ha estat fins les dues darreres temporades que la nedadora andreuenca ha triomfat completament. La confirmació del seu èxit el vam viure a Berlin durant el passat estiu. Vall es va convertir en tercera d’Europa Absoluta: el treball col·leccionat durant tants anys havia valgut la pena. Ara, però, segueix sumant il·lusió amb la intenció de conquerir reptes més ambiciosos.

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, va lliurar el guardó a la nostre esportista. Un premi, cal recordar, que se l’ha endut la dona més votada entre les nominades. Cal destacar, també, la importància d’aquest reconeixement per part de l’Ajuntament de Barcelona doncs la seva finalitat és fomentar i reivindicar les esportistes femenines de la ciutat, així com es clubs i els mitjans de comunicació que fomenten l’esport femení i que ajuden al fet que el món de l’esport sigui cada vegada més un àmbit paritari.

D’aquesta manera, Jessica Vall és reconeguda en aquest sector tant important i necessari. És concebuda com una figura de referencia dins de l’esport i les dones representant, com sempre, als colors del Club Natació Sant Andreu.IMG_0614

Deixa un comentari