Cinc andreuencs premiats a la diada de la natació

La natació catalana va viure ahir una apassionant diada d’aquest esport tant apreciat. 2015-04-29 20.05.25-2Va ser a l’Auditori amb motiu del reconeixement dels esportistes, tècnics i figures relacionades amb l’aigua. Una gala presentada per la periodista i exatleta Maria Guixa va fer emocionar a un públic entregat i desconcertat pels èxits que ha assolit la natació catalana durant la darrera etapa.

Figures com Mireia Belmonte, Maica Garcia i Ona Carbonell van rebre guardons especials pels grans triomfs assolits així com l’homenatge a l’excel·lent entrenador Paulus Wildeboer o el reconeixement pels mèrits periodístics del escriptor Guillem Alzina. Tots els premiats són figures que han marcat la natació d’aquest país.

El Club Natació Sant Andreu, evidentment, no es va quedar al marge: va ser reconegut com el segon millor Club Català del 2014 (per darrera del C.N. Sabadell). Àngel Bernet, president de CN Sant Andreu, va pujar a recollir la placa entregada per Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació.

Cinc esportistes andreuencs van pujar també a l’escenari a recollir premis: Jessica Vall per la medalla de bronze aconseguida al Campionat d’Europa, Africa Zamorano, per haver-se penjat 4 medalles a l’Europeu Júnior, Jordi Bosch i Sandra Garcia per situar-se entre els millors nedadors del país a les travesses i Jordi Quintanilla per proclamar-se tercer del món màster a Montreal.

Sense dubte, l’auditori es va emocionar. En un clima càlid, ple de satisfacció i entrega, l’acte va reafirmar el gran, important i intens moment que està vivint la natació catalana. Maite Fandos, regidora de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports va fer menció especial a les dones: “Abans demanaven més esportistes femenines. Ara són elles qui han aixecat l’esport català i han triomfat sense límits”.

Ahir tots els components de la natació, el waterpolo, la natació sincronitzada i els salts van fer goig. El Club Natació Sant Andreu, com sempre, hi era allà per celebrar els èxits dels nostres i animant que n’hi hagin molts més.

2015-04-29 20.54.45-3
Oriol Montero, Sandra Garcia, Jordi Bosch, Àngel Bernet, Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Daniel Hernandez i Jordi Martinez-Quintanilla

 

 

Les altres fotografies quedaran penjades durant el dia d’avui al Picassa del Club. Ho avisarem mitjançant la web.

 

 

Deixa un comentari