Jessica Vall: “Estic motivada i preparada”

WP_20160317_12_35_27_Pro (1)La nedadora del Club Natació Sant Andreu ha explicat les seves expectatives de cara al Campionat d’Espanya Open de Primavera a la presentació d’aquesta competició

Tan somrient, propera i sincera com sempre Jessica Vall ha acudit  a la presentació oficial del Campionat d’Espanya Open de Primavera que s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Natació Sabadell. També han acudit al tret de sortida d’aquesta competició el Miquel Torres, president del Club amfitrió, Fernando Carpena, president de la Real Federación Española de Natación i Lolo Ibern, representant de la Federació Catalana de Natació, amb l’absència sobtada d’Aschwin Wildeboer, qui ha hagut de ser atès pel seu fisioterapeuta degut a una sobrecàrrega muscular.

WP_20160317_12_36_45_ProJessica Vall, actual tercera del món als 200 braça (Kazan 2015) i recordista espanyola a la mateixa prova ha explicat amb claredat els seus objectius per aquests quatre dies d’intensitat competitiva: “Busco la mínima olímpica dels 100 i 200 braça tot i que també vull fer un bon paper en els 50 i classificar-me a l’Europeu en aquesta prova”. L’andreuenca ha exposat que té la ment i el cos per donar el 100%: “Hem preparat a fons aquest campionat. Ja hem fet tota la feina. Ara només queda disfrutar”.

Pel que fa al factor psicològic, Vall s’ha mostrat prudent: “Tota la pressió que suposa la lluita cap a un objectiu tant ambiciós, ho intento transformar amb il·lusió, que al cap i a la fi és l’energia que ens empeny a aconseguir els èxits”. La nedadora dirigida per Jordi Jou, tècnic del Club Natació Sant Andreu, ha donat a conèixer com ha passat els darrers mesos a l’aigua: “No hem fet gaires canvis. Hem augmentat el volum aeròbic per poder afinar una mica més en intensitat al final. Però sobretot ens hem centrat en canviar les manies que costen tan de dominar com són els viratges, la sortida, la tècnica de braçada, etc.”

WP_20160317_12_35_00_ProEl Campionat Nacional tindrà lloc a les piscines Carles Ibars, Sabadell, a partir del dissabte i fins dimarts en un format convencional: Durant els matins (10h) es disputaran les eliminatòries i a les tardes, retransmeses per Teledeporte,  les finals (17.30). La Jèssica nedarà els quatre dies: dissabte 100 braça, diumenge 100 papallona, dilluns 50 braça i dimarts, la prova favorita: els 200 braça.

 

Deixa un comentari