Els màsters, sense opcions a Martorell

LirolaCusso_CNSA_035 copyCN MARTORELL 11 – CN SANT ANDREU 6

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 17

El Sant Andreu ha perdut de forma clara al camp del Martorell en un partit infaust en què tot ha sortit al revés i on res s’hagués aconseguit encara que el partit hagués durat tres dies. L’equip s’ha vist molt condicionat per les baixes de jugadors determinants, mentre que el Martorell ha jugat amb els reforços incorporats a darrera hora, mostrant-se superior en el control del joc i del marcador.

El primer temps ha començat amb dos gols locals sobre la porteria de Guzmán (2-0). El Sant Andreu no tenia encert en les passades interiors ni en els llençaments. Peña, avui ocupant la posició de boia, ha provocat un penal que ell mateix ha transformat en el 2-1, però abans del descans els locals han fet un nou gol de xut exterior (3-1).

La segona part ha començat millor, amb un gol de Llano per l’escaire (3-2), però el Martorell no ha permès els nostres ni tan sols empatar, aconseguint de seguida el 4-2. Llano ha tornat a marcar en  home de més (4-3), però els locals han aconseguit dos gols més per arribar al descans amb un revelador 6-3.

Certament, les sensacions no eren bones, i més veient com es desenvolupaven els esdeveniments: un rebot i un altre queien a les immediacions dels atacants locals, que en ocasions només han hagut d’empènyer la pilota dins del marc andreuenc. En el tercer temps la dinàmica no ha canviat. Dos gols inicials des de la boia en errades de marcatge han posat el 8-3. Una bona gardela exterior de Cruz ha servit per fer el 8-4, i immediatament després Peña ha sortit al contraatac per fer el 8-5. La revifada ha durat poc, perquè els múltiples xuts exteriors dels andreuencs s’estavellaven un cop i un altre contra els braços dels defensors, i això propiciava que el Martorell jugués a plaer i amb el factor moral a favor. El matx s’ha trencat definitivament amb dos gols més dels locals que han deixat el marcador en 10-5 al final del tercer temps.

El darrer quart ha estat un tràmit en què tots dos equips han donat per tancat l’encontre. Ginés ha pogut fer el 10-6 i un darrer gol local ha deixat el marcador final en 11-6.

Ara hi haurà dues setmanes de descans i després l’equip rebrà la visita del Mataró, amb el record de la derrota a la seva piscina en la primera volta (11-7).

Alineació: Marcos Guzmán, Rubén Llordella, Óscar Llano, Ginés Alonso, Sergio Martínez, David Peña, Marc Cruz, Emma Campos, Quim Font, Arnau Olmos i JJ Aymerich.