Jessica Vall directe a les semifinals

​Jessica Vall disputarà aquesta tarda la semifinal del 200 braça al mundial de natació
​Jessica Vall disputarà aquesta tarda la semifinal del 200 braça al mundial de natació

La nedadora andreuenca, Jessica Vall, s’ha classificat en setena posició a les semifinals del Campionat del Món. Ho ha aconseguit a la seva especialitat, el 200 braça, que amb un temps de 2:23.97 ha estat una de les esportistes més ràpides a les sèries matinals.

Vall ha plantejat la prova de forma progressiva. Els primers 50  els ha traçat en 33.15, mentre que totes les rivals ja estaven en 32. A l’hectòmetre ha marcat uns previnguts 1:09.95 situant-se encara al darrera. Però l’eficàcia del primer tram li ha donat força per encarar els darrers metres. De fet, el seu últim parcial ha estat el més ràpid. Vall ha estat la única nedadora que ha acabat amb 36 segons, escalant posicions i guanyant-se la merescuda classificació.

La primera del rànquing matinal, la japonesa Kanako Watanabe, només ha estat set dècimes més veloç que Vall (2:23.29); fet que demostra que serà una prova molt igualada. La seva compatriota, Marina Garcia, també ha passat el tall sent tretzena amb 2:25.32.

Aquesta tarda es tiraran a l’aigua setze nedadores, vuit de les quals es convertiran en finalistes del 200 braça en aquest mundial celebrat a Kazan. La prova esdevindrà exactament a les 16.51 i serà retransmès en directe per Teledeporte.

 

Deixa un comentari