Vall: l’estrella andreuenca que assoleix la final d’un mundial

Jessica Vall disputarà demà la final del mundial a les 18.25
Jessica Vall disputarà demà la final del mundial a les 18.25

Jèssica Vall s’ha tornat a superar. La veterana del Club Natació Sant Andreu no toca sostre mai. I que mai el toqui. Avui Vall ha tornat a fer història. El bronze del Campionat d’Europa de l’any passat va emocionar a molts seguidors i amants de la natació. Però avui ha estat especial. Poques vegades succeeixen esdeveniments com els d’enguany.

Jessica Vall ja s’ha situat entre les millors nedadores del planeta. A les semifinals del Campionat del Món que se celebra a Kazan, ha batut el seu millor registre en 200 braça amb 2’22’’90. Aquesta marca l’ha conduit a la final, on sortirà amb la setena millor marca. És a dir, pel carrer 1. Serà demà a les 18.25 quan Teledeporte emeti en directe l’espectacle esportiu.

Tots els que coneixen la trajectòria de Vall sabran que per ella avui era la seva final. Doncs l’objectiu de l’andreuenca consistia en fer realitat aquesta classificació tant desitjada. Tant ella com el tècnic del Club Natació Sant Andreu, Jordi Jou, sabien que era una fita ambiciosa: “És un campionat una mica estrany. Hi ha molt nivell però la Jessica anirà a per totes” ja avançava ahir Jou.

Sense dubte, la nedadora s’ha buidat a la piscina, s’ha exprimit al màxim, ha entregat totes les seves forces i els resultats han parlat sols. Demà només ha de pensar en un altre objectiu: gaudir. Jèssica Vall intentarà oferir la seva millor versió disfrutant de cada braçada que traci en l’emocionant final mundial. Endavant.

Deixa un comentari