Segona jornada de finals, TOT A PUNT!

WhatsApp Image 2017-06-14 at 10.13.13A la segona sessió de finals del Trofeu Internacional de Natació Ciutat de Barcelona podrem tornar a viure una tarda vibrant, on les millors estrelles mundials acapararan la Pere Serrat per registrar les millors marques possibles, només un mes abans del Campionat del Món.

Tres de les finals més esperades d’aquesta tarda són els 200 papallona, els 200 estils i 400 lliures, on podrem apreciar duels entre Katinka Hosszú i Mireia Belmonte. A part, també veurem si el campió del món Lalzo Cseh s’endù l’or, o si la Sarah Sjostrom torna a atrapar el rècord del Circuit Mare Nostrum en 100 lliures i en 50 papallona.

Pel que fa a la representació andreuenca, la Jessica Vall hi participarà en dues finals A: en els 100 braça i els 200 estils. A part, la Lidon Muñoz també s’ha classificat en l’exigent final dels 50 esquena i el Jan Giralt s’ha quedat a les portes de la final però tindrà l’oportunitat de millorar la marca matinal a la Final B, igual que la Sandra Garcia en 100 braça.

Recordeu que si no podeu venir al CN Sant Andreu, podreu seguir l’esdeveniment per Esport 3 a partir de les 17:50h. Tot i així, recomanem a tothom que pugui, que s’acosti a la Piscina Pere Serrat, ja que aquesta tarda hi haurà un màgic reconeixement als olímpics i paralímpics participants en els JJOO de Barcelona 92. Us hi esperem!