El CN Sant Andreu, segon millor club de Catalunya!

IMG_0521
Natació: Zamorano, Ciuró, Bosch, Vall i Garcia

La Diada de la Natació Catalana s’ha convertit aquest any en un acte molt especial per tots els esportistes premiats, tècnics i treballadors de Clubs catalans. Al Centre Cultural del Born va esdevenir ahir l’edició d’ enguany, on es van celebrar els èxits assolits durant el 2015.

El Club Natació Sant Andreu va obtenir un paper rellevant ja que van destacar diversos esportistes de la casa. El premi més valorat se’l va endur tota l’entitat andreuenca: el CNSA va ser  el segon millor club català de l’any passat.  Jessica Vall va rebre el màxim reconeixement individual: la medalla extraordinària al mèrit esportiu.

En clau de categories van ser premiats els dos esports d’aigua: el waterpolo, per la medalla de plata assolida als Eurogames de Bakú (Alejandra Aznar, Paula Crespí, Helena Dalamsses, Mireia Guiralt i Javier Aznar) i la natació, per la medalla de bronze assolida per Àfrica Zamorano al Campionat del Món Júnior a Singapur.

Waterpolo; Aznar, Dalmasses, Aznar, Guiral i Crespí
Waterpolo; Aznar, Dalmasses, Aznar, Guiral i Crespí

La constància dels nostres nedadors i nedadores de llarga distància va rebre el reconeixement merescut, ja que després d’imposar-se a la majoria de travesses, la Núria Ciuró, el Jordi Bosch i la Sandra Garcia van pujar a recollir el seu premi. A part, el soci del Club Sergi Borrell, es va penjar l’escut d’or de la federació Catalan de Natació per la seva trajectòria com a àrbitre.

Ahir la natació catalana va brillar al Born! Es van celebrar tots els èxits i van compartir moments únics i inoblidables. Com sempre, la Diada de la Natació Catalana ha fet que el seu públic s’emocioni i ha contagiat les ganes de seguir avançant i progressant.

 

 

Treballadors, representants i esportistes del CNSA
Treballadors, representants i esportistes del CNSA

Deixa un comentari