Inici esperançador per les noies

Marta Recio
Marta Recio

Poca emoció ha tingut el primer partit de lliga de la Divisió d’Honor femenina. Competien a la Piscina Pere Serrat dos equips catalans: El C.N. Sant Andreu i el C.N. Rubí a dos quarts de sis de la tarda. Però gairebé no s’ha percebut rivalitat entre aquests dos contrincants doncs la balança ha estat a favor de l’equip barceloní des dels primers minuts fins desembocar en un resultat definitiu de 13-6.

S’ha avançat el Rubí en primera instància però ràpidament Marta Recio ho ha compensat gràcies a una rotació eficient imposant l’empat. Helena Lloret ha aprofitat l’ocasió obtenint 30 segons més de possessió gràcies a una falta del visitant i ha marcat el gol esperat. Però mala sort ha tingut Helena Dalmasses quan Anna Estrivall ha aturat la pilota, igual que Helena Mora xutant a porteria just abans de que l’àrbitre declarés falta. Alejandra Aznar, però, ho ha rematat venint sola des de mig camp. La mateixa que uns segons més tard, ho ha repetit xutant del revés, sense visibilitat a porteria. Aznar, d’aquesta manera, ha tancat el primer quart del partit amb 4-1.

Noelia Mora
Noelia Mora

Ha obert el segon quart Helena Lloret amb un penal: Un més a favor del CNSA . Paula Crespí per fi s’ha desfet dels braços de les rivals i ha agafat amb ganes la pilota convençuda, xutant d’esquena sense rumiar-s’ho sumant ja el setè. Beck Maczenzie s’ha aprofitat d’una clara ocasió de gol en la que Eli Gazulla estava sola defensant la porteria i ha marcat el segon de l’equip vallesà. L’afició andreuenca s’ha preocupat quan Maczenzie ho ha repetit de vaselina 10 segons més tard. Tot i així, les noies de Javi Aznar es sentien còmodes i confiades davant d’un Rubí ja massa cansat.

Paula Crespí ha xutat el vuitè gol i l’ha seguit Helena Lloret que anava fletxada amb la pilota a les mans, traçant braçades des de mig camp. Boníssima ha estat la jugada de Gemma Cardona per part del visitant, des del lateral esquerra a 15 metres de la porteria, doncs ha col·locat el quart gol rubienc. Amb la mateixa tècnica i eficàcia ho ha fet Amanda Triviño, amb la intenció de retallar distàncies en aquest primer partit de lliga. Però la diferència era massa emfatitzada.

Helena Lloret

El darrer quart ha estat rotundament a favor de l’equip local, que ha tret totes les seves forces per ja sentenciar a un Rubí sense esperances. Ha començat Marta Recio col·locant l’onzè gol i l’ha seguit Helena Lloret, que ha creuat la piscina sola fins arribar a porteria i encertar la pilota. Paula Crespí ha exposat una lliçó de talent realitzant una vaselina amb totes les complicacions possibles i Helena Dalmasses, gràcies a una passada de Crespí, ha encertat el quart gol d’aquest últim tram, deixant al visitant sense opcions.

D’aquesta manera, el Club Natació Sant Andreu s’endú els primers tres punts de la lliga. Començar guanyant, és un bon indici pel col·lectiu andreuenc. Però no és relaxen, així ho ha exposat Javi Aznar: “Hem d’anar a tope sempre. No podem afrontar cap partit amb relaxació: per respecte als rivals i per respecta a nosaltres. Hem de cohesionar bé l’equip perquè el joc estigui més organitzat i donar el màxim en cada ocasió”. Sense dubte, aquesta filosofia és infal·lible per l’equip.

Àngel Bernet, president del CNSA, ha fet entrega d'un obsequi a la jugadora Carla Castellà (ara del Rubí) per haver-se proclamat segona del món júnior de waterpolo quan formava part del CNSA
Àngel Bernet, president del CNSA, ha fet entrega d’un obsequi a la jugadora Carla Castellà (ara del Rubí) per haver-se proclamat segona del món júnior de waterpolo quan formava part del CNSA