El patiment d’una derrota inesperada

IMG_3506L’equip de waterpolo masculí ha patit una dura derrota a la Piscina Pere Serrat. La tercera jornada de la lliga espanyola de la divisió d’honor s’ha convertit en un malson pels de Xavi Julià, qui han perdut contra el C.E. Mediterrani per un ajustat 8-9.

Ha obert el marcador Tomas Bruder de ben a prop exposant un Sant Andreu explosiu i potent. Però Alejandro Idarra, entre braços andreuencs, ha pogut fer un lloc per col·locar de forma precisa la pilota i convertit la situació en empat. Tot seguit, German Yañez ha encertat el segon pel Mediterrani tancant el primer quart a favor dels de Sants.

Jorn Winkelhorst ha aprofitat el corner després de rotar-lo Erik Bruguer ha tornat a editar el marcador per empatar. L’encarregat de donar avantatge als locals ha estat el capità, Dani Hernandez qui ha aconseguit donar confiança als companys. Però la rematada aprofitada a favor de Roc Ferrer i el segon gol d’ Alejandro Idarra ha tergiversat el panorama obligant als de Xavier Julià a remuntar. Erik Bruguer ho ha fet possible després de molt insistir en una situació d’atac constant amb superioritat. I amb l’empat de 4-4 els jugadors han arribat a l’empat, amb un final incert però lluitat.

IMG_3502Els locals han fallat moltes ocasions de gol al tercer quart, fet que s’ha vist reflectit quan el Mediterrani ho ha aprofitat: German Yañez n’ha marcat un i Roc Ferrer el segon personal. Amb dos gols d’avantatge en un partit tan igualat, el Sant Andreu estava lluny de conquerir la remuntada. Però Bruder ho ha complicat marcant un gol després de gairebé un quart d’hora sense motivació pels de Julià.

El quart parcial ha estat un tira i arronsa insert i patit. Tomas Bruger ha encetat aquest darrer tram. Al cap d’uns segons, Idarraga ha lluït el tercer gol personal. Els andreuencs no s’han conformat en cap moment i Bruder ha tornat a empatar el marcador a falta de tres minuts pel final. Erik Bruguer ho ha rematat oferint avantatge als blau i blancs. El “Medi” ha tingut sort en el penal xutat pel per Daniel Gonzalez, qui els ha donat l’empat per enèsima vegada. I Pol Hodaly, verd i blau, ha sentenciat el partit quan només quedaven 30 segons pel final.

IMG_3472S’han escapat tres punts de lliga necessaris, doncs el rival era un equip de nivell semblant als de Sant Andreu. La mala sort, els pals i les ocasions desaprofitades han passat factura a la Pere Serrat. Tot i així, només és el tercer partit de lliga. Encara queda molt per afrontar, molt per guanyar.