Entrenament Funcional

bcs_kids0011Activitat orientada a nens i nenes en les quals preparen els seus cossos per poder treballar físicament en un futur amb més garanties de resultats i salut. Aquestes classes són una combinació d’exercicis amb el seu propi cos i material divers incloent adaptacions a jocs aconseguí així entrenar de forma segura, ràpida, efectiva i lúdica.

REQUISITS SOCIS – Fitxa d’inscripció
REQUISITS NO SOCIS – Fitxa d’inscripció, fotografia, i dades bancàries.

* per donar-se de baixa, s’ha d’omplir un full de baixa a l’oficina amb 15 dies d’antelació al venciment del mes.

* els rebuts són mensuals i es domiciliaran per banc.

CARNET ACREDITATIU OBLIGATORI PER A NO SOCIS I ACOMPANYANTS. PREU: 5 euros

Pregunta per les noves promocions


Programació

Nivell Horari Dies Preu Soci No Soci
De 12-16 anys 18.10-19.00 Dimecres 9 € 14 €


Normativa

En el moment d’accedir a la instal·lació, els/les alumnes i acompanyants hauran de lliurar els
carnets que es retornaran a la sortida.

El temps màxim d’estada a la instal·lació no podrà excedir d’1 hora 30 minuts.

Els Cursetistes podran venir acompanyats d’un adult (amb un nen/a menor de 12 anys).
Es realitzaran 2 jornades de portes obertes durant el curs escolar.

El no compliment d’aquestes normes, comportarà l’anul·lació de la inscripció

Descarrega’t la informació

Minizumba

minizumaEls nens i nenes del minizumba podran tornar a ballar a partir del setembre al Fabra. El minizumba torna amb més ganes, més motivació i més especialització! Es dividirà en dos grups ( de 6 a 8 anys i de 9 a 11 anys). Els més petits tindran classe els dilluns  i dimecres de 17.20 a 18.05 i els més grans ballaran els dilluns (de 18.10 a 18.55) i divendres (de 17.20 a 18.05).

Aquesta activitat té un cost de 20 euros pels socis i 30 pels no socis. D’altra banda, el màxim d’inscrits és de 28 alumnes per grup. Cal afegir que les ballarines de la temporada passada tenen prioritat per mantenir la plaça adaptant-se al seu gruo d’edat. Es poden fer canvis de grup segons el nivell i/o horari sota la supervisió d’Andrea, l’entrenadora, que coneix la progressió dels alumnes.

El mini zumba és una oportunitat per fer esport, passar-ho bé  i conèixer a nens i nenes amb les mateixes inquietuds. Durant el naixement d’aquesta activitat, hem percebut un èxit indescriptible, tant d’aforament com per la diversió que desprenia cada infant.

Descarrega’t la informació del Zumba


Triatló per a joves

LirolaCusso_CNSA_143 copyTens entre 12 i 16 anys i vols fer esport? El CN Sant Andreu ha pensat amb els jovesincentivant el triatló per a ells. La filosofia del Tri Jove està basada en el gaudiment de diferents esports i l’aprenentatge constant. Pel fet de practicar 3 disciplines tan diferents, el jove es trobarà en diferents situacions i aprendrà ràpidament a controlar els tres esports.

No obstant això, no sortiran del Fabra i d’aquesta manera es realitzaran sessions més intenses i ràpides on es barrejaran dos esports a cada entrenament d’una hora de durada. DIMARTS I DIJOUS DE 17.15 A 18.15  serà quan practiquin la natació a la piscina, el running pel Club i el ciclisme a l’spinning.

Esteu preparats? El 3 D’OCTUBRE comencem! TRIANIMA’T!

Si t’apuntes al mes d’octubre, gaudiras d’una promoció especial. Per a més informació, contacteu a trifabra@cnsantandreu.com

PREUS:

  • Socis: 20 euros / mes
  • No socis: 30 euros/mes