Inaugurem la temporada de waterpolo!

whatsapp-image-2016-10-13-at-15-38-19La divisió d’honor de la lliga espanyola ha estat inaugurada avui a l’Hotel Four Points de Barcelona, amb la presencia de la representació andreuenca dels dos equips: femení i masculí. La competició, que s’estrenarà oficialment dissabte, durarà fins al maig desenvolupant-se en el format convencional. Però aquesta vegada sembla que tots els equips estiguin més igualats i il·lusionats!

Javier Aznar, tècnic del conjunt femení del CN Sant Andreu, ha explicat la mentalitat que té l’equip: “Hem de deixar de creure que som tan joves per estar a d’alt de tot i, per tant, mirar al CN Sabadell i al CN Mataró de tu a  tu”. Helena Lloret, capitana de l’equip andreuenc, ha explicat com se senten: “Tenim molta ambició i les noves incorporacions aporten solidesa a l’equip. Ara ja hem de començar a creure amb nosaltres mateixes i, per tant, a créixer”.

Pel que fa al col·lectiu masculí, Dani Ballart ha detallat la filosofia  d’aquest nou equip: “Els jugadors són joves però tenen passió, il·lusió i moltes ganes. Donarem el cent per cent a la lliga”. Els jugadors encetaran el torneig el proper dissabte a les instal·lacions del CN Barcelona.

Molta sort als dos equips!

 

 

Deixa un comentari