Primer partit: primera victòria

img_3982
Erik Brugué

El waterpolo absolut masculí no podia començar millor la lliga espanyola: Els jugadors de Dani Ballart han plantat cara al CN Barcelona a casa seva en el debut a la divisió d’honor d’aquesta temporada. Amb un ajustat i emocionant 7-8, el CN Sant Andreu s’ha imposat en el derbi barceloní.

Tot i que era un rival difícil, han afrontat el repte amb ganes, motivació i molta concentració. Es comença a percebre la cohesió d’equip entre els membres d’aquest col·lectiu, ja que la defensa està cada vegada més consolidada i els atacs són fluids, ràpids i encertats.

Erik, Brugué, el capità, ha reflexionat sobre les fites marcades: “Els objectius són alts. Millor apuntar uns objectius alts i intentar arribar a ells que posar-se uns baixos. Cal aspirar al màxim possible. Hi ha equips que en teoria haurien de ser millors que nosaltres però per què no aspirar a estar entre els cinc primers”.

De moment ja han obtingut aquests tres merescuts punts. La setmana vinent, per seguir sumant, hauran de superar al Waterpolo Navarra a la piscina Pere Serrat. Us hi esperem!

Deixa un comentari